شرکت لگراند فعالیت خود را از سال ۱۹۵۶ آغاز نموده است و تا کنون دارای رشد چشمگیری بوده است، دفتر مرکزی این شرکت در فرانسه واقع گردیده و در بیش از ۵۰ کشور و با تعداد ۲۸۰۰۰ نفر پرسنل در سراسر دنیا و دارای بسیاری نمایندگی کابل شبکه لگراند درایران و بسیاری از نقاط جهان در حال فعالیت می باشد. و تولیدات شرکت بالغ بر ۱۰۰۰۰۰ عنوان محصول بوده که با توجه به آزمایشگاههای فنی و تکنولوژی کامپیوتری و الکتریکی در سطح دنیا می باشد. انتخاب گروه لگراند به معنی اطمینان شما در دستیابی به دانش و تکنولوژی روز دنیا است. لگراند با حضور خود در بیش از ۱۸۰ کشور این دسترسی را به سادهترین و بهترین نحو ممکن ساخته است. طیف وسیع محصولات با استفاده از پیشرفتهترین فنآوریها٬ راهکارهای کامل و منسجمی را برای موفقیت پروژههای شما در اختیارتان قرار میدهد.
در سال ۲۰۱۱، لگراند بزرگترین شرکت دنیا در زمینه کلید و پریز (با داشتن ۲۰ % بازار جهانی) و در زمینه مدیریت کابل از جمله ترانک لگراند (با داشتن ۱۵% بازار جهانی) شناخته شد، که ۷۵ درصد از گردش مالی این شرکت را در سطح بین المللی تامین میکرد. شرکت لگراند، در ۲۷ کشور، در حداقل یکی از زمینه های اصلی کسب و کار خود پیشتاز بازار میباشد. لگراند در هند مقام دوم را در فروش کلید و پریز و مقام اول را در فروش فیوز مینیاتوری و تابلوهای توزیع داراست.گروه لگراند در حال گسترش دامنه محصولات خود با بهره گیری از “فن آوری های صرفه جویی در انرژی” و “توسعه پایدار” میباشد، و همچنین محصولات جدیدی برای “نصب سلول های فتوولتائیک” و “کنترل روشنایی” به تولیدات خود افزوده است.
اصلیت شرکت لگراند به تاریخ ۱۸۶۰ باز میگردد. زمانیکه یک کارگاه واقع در لیموژ در جاده لئون، برای تولید ظروف چینی شروع به کار کرد.در سال ۱۹۰۴ کمپانی توسط آقای “فردریک لگراند”، که نام خود را روی کمپانی گذاشت خریداری شد.در سال ۱۹۱۹، کمپانی لگراند با “جین مندات” که یک هنرمند اهل لیموژ بود و در اگزیدویل یک کارگاه کوچک تولید کلید برق با استفاده از چینی و جعبه های چوبی داشت، وارد همکاری شد. در آن زمان، قبل از ظهور پلاستیک، چینی بهترین ماده عایقی موجود بود. در سال ۱۹۴۹، پس از وقوع یک آتش سوزی در کارخانه، تصمیم گرفته شد که منحصرا روی تولید تجهیزات کلید و پریز تمرکز شود. شرکت لگراند به سرعت محصولات خود را به تجهیزات حفاظتی مثل فیوز و قطع کننده مدار، تجهیزات مدیریت کابل مثل ترانک، چراغ اضطراری و … توسعه داد.